Šta je Moj broj igra?

1. Igrač se kladi na određeni broj pogođenih kuglica.

2. Moguće je kladiti se maksimalno na 15 brojeva.

3. Ponudu čine 47 igara za klađenje na brojeve.

4. Kod svake pojedinačne igre na brojeve razlikuje se broj kuglica koje su u opticaju i koje se izvlače, dan i vrijeme izvlačenja, kao i kvote.

5. Na jednom tiketu je moguće klađenje na brojeve iz jedne države u jednom terminu.

6. Podigre za klađenje na brojeve su: jedan, dva, tri, četiri, pet, šest, sedam ili osam pogođenih brojeva. Ponuda podigara zavisi od izabrane igre za klađenje na brojeve. Odnosno od broja kuglica koje se izvlače i ukupnog broja kuglica koje su u izvlačenju.

7. Dopunske kuglice koje se izvlače nisu predmet klađenja.

8. Dobitak se računa kao proizvod pogođene kvote i uplate.

9. Moguće je igrati sistem.

10. Sistem u sistemu nije moguće igrati.

11. Minimalna uplata po tiketu je 0,50 BAM, minimalna uplata po kombinaciji je 0,01 BAM.

12. Maksimalna isplata po tiketu je 100 000 BAM.

14. Tiket je dobitan ako se u izvlačenju u terminu, danu i datoj državi za koje je odigran tiket pojavi određen broj pogođenih kuglica na koje se igrač kladio.

15. Ukoliko igrate standardnu igru (fiks), tiket je dobitan ukoliko pogodite sve brojeve na jednom tiketu.

16. Ukoliko igrate sistemski tiket potrebno je da pogodite brojeve u okviru odigranog sistema.

17. Detaljne ponuđene fiksne kvote se nalaze u dnevnoj ponudi za svaku od 47 igara i sve podigre klađenja na brojeve.

18. Dobitne kombinacija koje imaju osam pogođenih brojeva ne sadrže sedmice, petice itd. Kombinacije koje imaju sedam pogođenih brojeva ne sadrže šestice, petice itd.

19. U zavisnosti od lutrije na koju se kladite, uplate se mogu primiti od 100 minuta (20 kola)  do 15 sekundi pred početak izvlačenja (Grčki kino i Italijanski 10e).

20.  Klađenje na nove igre moguće je na MOZZART uplatnim mjestima, na sajtu mozzart.ba, kao i putem mobilnih aplikacija.

21. Ako iz nekog razloga ne dođe do nekog od rednog pojavljivanja brojeva (tehnički razlozi), za sve tikete koji su uplaćeni u tom periodu kvota je 1,00 odnosno igraču se vraća uloženi novac.

22. Rezultate za svaku igru na brojeve možete pratiti preko njihovih zvaničnih sajtova. Takođe, za svako loto izvlačenje, na našem sajtu možete vidjeti rezultate poslednjih 10 izvlačenja.

23. Mozzart nije odgovoran za eventualne izmjene termina izvlačenja. Do promjene termina izvlačenja od strane priređivača izvlačenja najčešće dolazi usljed državnih i vjerskih praznika u državama čije izvlačenje imamo u ponudi za klađenje.

Post Anketa
Da li Vam je ovaj sadržaj bio od pomoći?
Molimo Vas da nam navedete razlog Vašeg nezadovoljstva, kako bismo unapredili sadržaj. Ukoliko želite, možete ostaviti Vaš email kako bismo Vas kontaktirali u cilju rešavanja nedoumica.