KORAK PO KORAK – Kako da uplatite sredstva platnom karticom?

Da biste izvršili uplatu platnom karticom, potrebno je da se kao registrovan korisnik ulogujete na svoj nalog. Izaberite polje “Moj račun“, zatim opciju “Uplata”, nakon čega je neophodno da odaberete opciju Platne kartice (Visa, MasterCard ili Maestro)

Nakon toga će Vam se otvoriti prozor u kojem je potrebno da uneste iznos novca koji želite da uplatite i kliknite na opciju UPLATI. Minimalni iznos za uplatu putem platne kartice je 10 BAM.

Nakon ovog koraka sistem će vas preusmjeriti na prozor za plaćanje, koji izgleda ovako:

Potrebno je da unesete podatke sa svoje platne kartice u naznačena polja.

U polje “Broj kartice” unesite broj koji možete naći na prednjoj strani Vaše kartice, dok u polje “CVV” unosite broj koji se nalazi na poleđini Vaše kartice. Datum isteka kartice se nalazi na prednjoj strani iste.

Nakon što popunite sva polja ispravnim podacima, kliknite dugme „Potvrdi”. Servis će Vas preusmjeriti na stranicu za obradu transakcije na kojoj treba da sačekate da sistem potvrdi da li je uplata uspješna.

Ukoliko je Vaša kartica zaštićena dodatnim sigurnosnim korakom (Verified by VISA za VISA kartice ili 3D Secure za MasterCard) u SMS poruci će stići jednokratni kod od Vaše banke koji unosite u narednoj formi koja Vam se prikaže. U slučaju da Vam ne stigne kod, molimo Vas da kontaktirate Vašu banku.

Nakon unosa jednokratnog koda dobićete potvrdu da je transakcija uspješna i Vaš balans će se uvećati za uplaćeni iznos. Transakcije možete pogledati i u okviru stranice “Moj račun”. Za svaku uspješnu ili neuspješnu transkciju koju ste napravili dobićete mail sa detaljima na adresu sa kojom ste se registrovali na mozzart.ba

Post Anketa
Da li Vam je ovaj sadržaj bio od pomoći?
Molimo Vas da nam navedete razlog Vašeg nezadovoljstva, kako bismo unapredili sadržaj. Ukoliko želite, možete ostaviti Vaš email kako bismo Vas kontaktirali u cilju rešavanja nedoumica.