Kako da poništim zakazanu isplatu?

Ukoliko ste najavili isplatu novčanih sredstava sa naloga i predomislili se ili iz bilo kog drugog razloga želite da odustanete od isplate, imate mogućnost da sami poništite najavljenu rezervaciju.

Sve što je potrebno da uradite je da se ulogujete na Vaš Mozzart nalog, kliknete na opciju Moj račun – Transakcije.

Podesite datum na dan kada ste najavili isplatu i pronađite željenu rezervaciju. Klikom na opciju Otkaži pokrećete otkazivanje najavljene isplate. Kroz par minuta će se sredstva vratiti na Vaš Mozzart nalog u raspoloživo stanje.

Napomena:

Postoji vremenski okvir za poništavanje najavljene isplate i to:

  • Isplata zakazana na uplatnom mestu može se otkazati do 08h narednog dana, u odnosu na dan kada je zakazana rezervacija sredstava
  • Tekući račun do 23:30h istog dana kad je transakcija napravljena (važi za rezervacije koje su kreirane od ponedeljka do četvrtka)
  • Tekući račun do 23:30h posljednjeg neradnog dana odnosno ukoliko je rezervacija kreirana u petak, subotu i nedelju poništavanje je moguće do nedelje uveče do 23:30h.

Ukoliko je vremenski period za otkazivanje istekao, prikazaće se sljedeća poruka:

Time to cancel the reservation has expired“, te je u tom slučaju neophodno sačekati da se isplata realizuje na tekući račun (ukoliko je ista na njega zakazana). Ukoliko je isplata najavljena na uplatnom mestu potrebno je ili da se sredstva isplate ili sačekati da se rezervacija automatski poništi odnosno da istekne, nakon čega će se vratiti u raspoloživo stanje na Vašem Mozzart nalogu.

Post Anketa
Da li Vam je ovaj sadržaj bio od pomoći?
Molimo Vas da nam navedete razlog Vašeg nezadovoljstva, kako bismo unapredili sadržaj. Ukoliko želite, možete ostaviti Vaš email kako bismo Vas kontaktirali u cilju rešavanja nedoumica.